Home

PuurbyCaro is een verhaal van pure liefde voor gezond koken, interieur, healthy lifestyle en sport. 

Discover

My Story

[ puur ] Life style

Unieke stukken om te koesteren. Puur by Caro is meer dan zomaar een lifestyle merk. Het is een gedeeld verhaal van liefde en dromen. Van pure passie voor handgemaakte, unieke en duurzame stukken. Alle stukken uit de collectie zijn uniek en authentiek van natuurlijke materialen met een Bohemian, Scandinavische toets.

My Story


Puur by Caro ontstond door de zoektocht naar mijn pure ik. 
Ik leidde een levensstijl die zo ver af stond van wat mij gelukkig maakte. Fysieke en mentale klachten deden mij mijn liefde voor de natuur en het pure, eenvoudige leven herontdekken. Alle puzzelstukken van puurheid en gezondheid vielen in elkaar…in mijn keuken, interieur en sportbeleving. 

Gezonde, pure voeding, sport, het buitenleven, warme huiselijkheid en genieten maken mij gelukkig. Puur weerspiegelt waar ik voor sta en werd mijn levensstijl, passie en job.

[ puur ] Food


Healthy food feel good. Dat is Puur food by Caro. Ontbijt, brunch, lunch.Verse, gezonde seizoensgerechten in een huiselijk warm kader of take away. Alles huisgemaakt. Onbewerkt. Zonder smaak – en kleurstoffen en vrij van onnatuurlijke suikers


Daarnaast is er een lijn van gezonde homemade crackers tot spreads en chiapudding om je lichaam te voorzien van gezonde en natuurlijke essentiële voedingsstoffen. Ketogeen, glutenvrij, natuurlijk en gezond. Ideaal voor, tijdens en na sportbeoefening en binnen een gezond eetpatroon. Een gezond alternatief voor ongezonde snacks, gebakjes, snelle suikers,…

 

Unieke Foodboxen


Unieke foodboxen om gezond en gezellig te aperitieven of brunchen. Puur, gemaakt met een warm hart om samen van te genieten of cadeau te schenken.  

Happy Clients

Eten bij Caroline van Puur by Caro is voor mij telkens een totaal beleving. Als Yoga en Mindfulness teacher leef ik een gezond en puur leven. Ik vind het zalig om mijn zintuigen te prikkelen en Caroline weet me hier telkens te verrassen, zowel qua smaken, geuren en presentatie. Helemaal geweldig is dat ook mijn man en kinderen verlekkerd zijn op de gezonde gerechten. 
Zowel de take away als een etentje in het gezellige restootje zijn telkens een streling voor mijn volledige zijn. Ik wens je nog veel plezier en succes toe, lieve Caro met jouw passie en al jouw talent!
Valérie Bulke
Een plaats voor mij om tot rust te komen en te onthaasten tijdens een lekker ontbijtje, een gezellige en gezonde lunch of een apero in Ibiza style … Dit prachtig pareltje in Bachte moet je ontdekken
Kristien Depluverez
Als vertegenwoordiger ben ik de hele dag op de baan.
Wat een verademing om bij Caro te kunnen lunchen ipv de traditionele broodjes, spaghetti en daglunch die je overal kan vinden!

Als ik bij klanten moet zijn in regio Deinze, dan plan ik deze op maandag, donderdag of vrijdag. 


Dominiek De Clercq