[pl_row pagelayer-id=”h97m9wnnppnd2mkb” ]
[pl_col pagelayer-id=”vivgymbrvoemayjs” col=”12″]
[pl_text pagelayer-id=”8qehn25cssqvfb6b” ]

[/pl_text]
[/pl_col]
[/pl_row]
[pl_row pagelayer-id=”t2rso2kkry72xqu5″ stretch=”auto” col_gap=”10″ width_content=”auto” row_height=”default” column_pos=”default” content_pos=”default” overlay_hover_delay=”400″ row_shape_top_color=”#fff” row_shape_top_width=”100″ row_shape_top_height=”100″ row_shape_bottom_color=”#fff” row_shape_bottom_width=”100″ row_shape_bottom_height=”100″ ele_bg_hover_delay=”400″]
[pl_col pagelayer-id=”g9m4crg4k6z0i6bb” widget_space=”15″ overlay_hover_delay=”400″ ele_bg_hover_delay=”400″ parallax_img=”http://127.0.0.1/wphungry-pro/wp-content/plugins/pagelayer/images/default-image.png” overlay_img=”http://127.0.0.1/wphungry-pro/wp-content/plugins/pagelayer/images/default-image.png” overlay_img_hover=”http://127.0.0.1/wphungry-pro/wp-content/plugins/pagelayer/images/default-image.png” ele_bg_img=”http://127.0.0.1/wphungry-pro/wp-content/plugins/pagelayer/images/default-image.png” ele_bg_img_hover=”http://127.0.0.1/wphungry-pro/wp-content/plugins/pagelayer/images/default-image.png” col_width=”49.57″]
[pl_heading pagelayer-id=”924x5oiwmpyjftpw” color=”#111111ff” ele_bg_hover_delay=”400″ ele_bg_img=”http://127.0.0.1/wphungry-pro/wp-content/plugins/pagelayer/images/default-image.png” ele_bg_img_hover=”http://127.0.0.1/wphungry-pro/wp-content/plugins/pagelayer/images/default-image.png” heading_state=”normal”]

Het verhaal van Caro.

[/pl_heading]
[pl_text pagelayer-id=”2b0f3hjoojo6pzhy” ele_bg_hover_delay=”400″ ele_bg_img=”http://127.0.0.1/wphungry-pro/wp-content/plugins/pagelayer/images/default-image.png” ele_bg_img_hover=”http://127.0.0.1/wphungry-pro/wp-content/plugins/pagelayer/images/default-image.png”]


Tot 2015  werkte ik in de HR- en marketingwereld en leidde een druk bestaan in combinatie met het gezinsleven. 
Op een bepaald moment kwam ik mezelf tegen en zag alle energie verdwijnen. Ik ging gebukt onder maag- en darmklachten, chronische spierpijn, ontstekingen en migraineaanvallen. 
Mijn eerste hulp zocht ik in medicatie, supplementen, allerlei diëten, … maar zonder resultaat.

Ik ging mezelf verdiepen in gezonde voeding en volgde de opleidingen Gezondheidscoach, Chef-kok en Voeding en vitaliteit. 
Ik begon zelf gezonder en puur te koken met uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zonder geraffineerde suikers en merkte al snel verbetering van mijn klachten.
Door de jaren heen ervaarde ik ook weer de voordelen van meer bewegen en vooral gezond sporten: natuurlijke voeding, coretraining, bewuste spieropbouw en stretching. Jarenlang had ik chronische psoas- en gluteusspierpijn, plots kon ik weer pijnloos sporten. 
In het algemeen begon ik bewuster te leven en vond ik mijn pure ik terug.
Ik ontdekte mezelf terug als kind en begon te dromen.

Van mijn ouders kreeg ik de waarden puur, natuur, duurzaam en lokaal mee.
Mijn vader is schrijnwerker en tuinier in hart en nieren. Mijn mama maakte als hobby kok de lekkerste gerechten. Ik was als kind erg creatief. Ik maakte kleedjes en juwelen voor mijn poppen. Genoot er van om al spelend mijn eigen restaurant en winkel te runnen. Met mijn vader hand in hand zijn moestuin in te gaan. Ik keek met grote ogen toe hoe mijn mama in de keuken de lekkerste gerechten op tafel toverde. Ik was een kind van de zee, de zon, het strand en liet me niet graag dingen opleggen. 

Mijn liefde voor de pure, duurzame en authentieke levensstijl, die ik van kinds af meekreeg, bracht me tot het realiseren van mijn droom.
Mijn pure tafel, een eigen huiskamerrestaurant, waar ik met mijn hart pure en gezonde gerechten maak. Een relax en sfeervol interieur waar je kan genieten en tot rust komen.
Mijn pure tafel was de eerste stap in deze droom. Dit weerspiegelt volledig wie ik ben. De liefde voor de pure, gezonde keuken. Gasten ontvangen. Een eenvoudig, gezellig kader met Bohemian en Scandinavische invloeden. Ik voelde me gelukkig. Maar er ontbrak iets. 

Sinds de opening van mijn pure tafel mocht ik heel inspirerende mensen ontvangen. Zij waarderen het huiselijke, warme kader en de pure keuken. In mijn gesprekken met hen kwam ik op nieuwe ideeën om mijn pure levensstijl, waarvoor ik sta, te delen en verder te ontwikkelen.
Puur by Caro kreeg vorm. Staat voor pure en gezonde voeding, authentieke en unieke interieur- en fashionstukken en cleane, gezonde sportbeoefening. Puur in al zijn eenvoud. Dicht bij de natuur. Dicht bij mezelf.

 Puur by Caro is mijn levenswijze die ik graag deel! 

[/pl_text]
[/pl_col]
[pl_col pagelayer-id=”hhekyy8nhxt7wb6z” widget_space=”15″ overlay_hover_delay=”400″ ele_bg_hover_delay=”400″ col_width=”50.43″]
[pl_image pagelayer-id=”DWl94dVHVvmHDlpJ” id=”886″ id-size=”full” align=”center” img_hover=”normal” img_hover_delay=”400″ caption_color=”#0986c0″ max-width=”100″]

[/pl_image]
[/pl_col]
[/pl_row]